Mobimouse d.o.o.
Stojana Protića 39,
11000 Beograd

tel: 011 30 888 87
fax: 011 24 000 09
VobiSMS je internet program, koji omogućuje mnoštvo naprednih usluga za mobilnu komunikaciju pomoću SMS poruka. Namenjen je svim preduzećima koja se bave promocijom svojih proizvoda ili usluga i pridobijanjem novih i očuvanjem postojećih stranaka. Omogućuje vam izvođenje različitih SMS funkcija kojima možete izmeriti učinak izvedenog projekta.


KONKURENTSKE PREDNOSTI I UPOTREBA SISTEMA VOBISMS:

• sistem je postavljen na našem serveru sa našom programskom opremom,
• nije potrebna nikakva dodatna programska oprema (tehničke nadgradnje, server,…),
• ne donosi nikakve dodatne tehničke i infrastrukturne troškove,
• brz, jednostavan i tačan pogled izvođenja (tekuće praćenje i analiza podataka sa grafičkim prikazima u realnom vremenu),
• mogućnost dvosmerne komunikacije (kao npr. kod nagradnih igara, glasanja…),
• podatke je moguće uvoziti, izvoziti u različite formate (import – export podataka),
• stručna pomoć u obliku savetovanja i obrazovanja,
• sposobnost i stabilnost sistema obezbeđujemo neprestanim razvojem i pružanjem informacijske podrške.


OBAVEŠTAVANJE

Preduzeća mogu slati svojim strankama SMS obaveštenja o svojim ponudama, novostima, događanjima itd. Obaveštavanje omogućuje ciljno markiranje stranaka – pojedinaca koji su prijavljeni na SMS obaveštavanje u tačno određenoj grupi (u sistemu se jednim pritiskom izabere iz baze ciljna grupa). Primer obaveštavanja takve vrste je i SMS čestitka za rođendan. Sistem automatski pošalje SMS čestitku mobilnom korisniku/korisnici, koji je u grupi obaveštavanja na njegov/njen lični praznik.

PAMETAN SMS - INFO USLUGE

Pametan SMS je novi komunikacijski i distribucijski kanal, koji deluje kao podrška vašim već postojećim oglašivačkim aktivnostima. Predstavlja novu mogućnost neposrednog, jednostavnog i dvosmernog komuniciranja preko SMS poruka. Vašim strankama omogućuje da se odazovu gde god i kad god žele. Mobilna usluga deluje tako da korisnik pošalje SMS sa ključnom rečju, a sistem mu automatski odgovori i vodi ga kroz postupak.

ANKETIRANJE

Anketiranje preko SMS poruka je brz i troškovno efikasan način za dobijanje odgovora od stranaka, zaposlenih odnosno drugih osoba. Kada osoba odgovori na postavljeno pitanje preko SMS poruka, sistem prepozna odgovor i iscrta vam grafičku i tekstualnu poruku o odgovorima. Na taj način odgovori su automatski obrađeni, što znači da imate trenutan prikaz rezultata ankete.

GLASANJE

Glasanje pomoću SMS poruka omogućuje vam definisanje vremenskog prozora u kojem je glasanje aktivno, automatskog odgovora (šalje odgovor onima koji su glasali) i određivanje kriterijuma, da li može jedna osoba da glasa više puta ili ne. Program vam automatski izrađuje grafički i tekstualni izveštaj o primljenim glasovima.

NAGRADNE IGRE

Organizovanje SMS nagradne igre je jednostavno, odziv je veliki, a trošak mali. Za učestvovanje u nagradnoj igri pojedinac šalje samo SMS poruku sa unapred dogovorenim sadržajem na određeni telefonski broj i uključuje se u nagradno izvlačenje organizatora. Mobilne SMS nagradne igre omogućuju jednostavno učestvovanje u akcijama takve vrste i krojene su po meri korisnika.

FUN MOBILE CONTENT

Sa sistemom vobisms omogućujemo takođe distribuciju zabavnih sadržina (sličice, animacije, melodije, igre) preko WAP portala. Informacije na WAP portalu moguće je dodatno opremiti slikovnim materijalom i nisu tekstualno ograničene.